Успомене из Беча уз помоћ најмодерније технологије

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 09:36

Успомене из Беча уз помоћ најмодерније технологије

Гости чувеног бечког Дунавског торња са панорамским погледом однедавно имају могућност да захваљујући најсавременијој технологији креирају своју личну фотографију према сопственим жељама. Фото: Pioxabay/anikinearthwalker Било уз помоћ фотографа или на аутоматским Photo-Points уређајима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << посетиоци могу да направе неограничен број фотографија и експериментишу комбинујући слике и позадинске мотиве. Поред одштампане фотографије високог сјаја, слика се бесплатно може добити путем е-маила или QR-кода на мобилни телефон.
Како то функционише? Идите до Photo-Point уређаја и дозволите да вас фотографишу. На великом екрану одаберите жељене фотографије и позадинске мотиве. Ставите свој избор у корпу и одаберите број примерака. Једноставно платите картицом или мобилним телефоном. Након тога добићете своје фотографије и путем е-маила или QR-кода директно на мобилни телефон.
Видиковац Дунавског торња смештен је на 150 метара висине и пружа поглед на: Дунавску котлину, Каленберг и Кобенцл, Бечку шуму, Бизамберг као и у правцу Хаинбурга. У условима добре видљивости панорамски поглед се пружа и до удаљености од 80 километара. Интерактивни екрани омогућавају виртуелну туру кроз читав торањ на пет језика. Такође су јасно приказане и знаменитости града и његовог окружења. Стаклена унутрашња тераса је отворена током целе године, без обзира на временске услове. Панорамски поглед пружају и локали на торњу: Turm Cafe и Турм ресторан који се ротира 360 степени.
Овај препознатљиви симбол града (252 м) чији је сувласник Бечки холдинг годишње прими 420.000 посетилаца. За госте је Дунавски торањ (Донаутурм) отворен од понедељка до недеље од 10.00 фо 22.30 сати. Последња вожња лифтом је у 21.45 сати. Улазнице коштају 18 евра за одрасле, за старије особе 14,40 евра, за децу 10,80 евра и малу децу 5,40 евра.
Izložba umetnika Jošitomo Nara u Albertini u Beču

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Успомене из Беча уз помоћ најмодерније технологије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.