Милош Дегенек по трећи пут у каријери постао фудбалер Звезде

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jul.2023, 17:11

Милош Дегенек по трећи пут у каријери постао фудбалер Звезде

Аустралијски фудбалски репрезентативац Милош Дегенек по трећи пузт у каријери постао је члан Црвене звезде, саопштено је на сајту црвено-белих. Фото: PrtSc/Instagram Како се наводи, искусни дефанзивац потписао је двогодишњи уговор, уз могућност продужетка сарадње на још годину дана.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „По трећи пут сам овде и наравно да ми је драго. Први пут кад сам дошао био сам млад и сам, сада сам још увек млад, али имам жену и двоје деце и како време иде, растемо и напредујемо као људи, па тако сматрам и да фудбалски сада имам још веће искуство. Пратио сам Звезду на припремама у Русији, изузетно квалитетна екипа, идемо у правом смеру и ствара се нешто ново и добро“, истакао је Дегенек на промоцији.
Лично ме је тренер Барак Бахар звао да дођем и будем део екипе, а то се не одбија, наравно кад се узме у обзир да је то још моја Црвена звезда, било је врло лако да се договоримо, додао је Дегенек. „Навикли смо да играмо квалитетно и побеђујемо, али у ове претходне три недеље се игра сјајан фудбал, агресиван, снажан, и тако треба да изгледа Звезда. Себе видим тамо где ме шеф стручног штаба стави да играм, а моје је да будем здрав, да се што боље спремим и помогнем млађима, те клубу да остваримо што боље резултате. У прва два мандата сам имао важну улогу у квалификацијама за Лигу шампиона, сада смо обезбедили директан пласман и то је велика ствар за српски фудбал“.
„Гледамо ка будућности, и упркос томе што нас чекају тешке утакмице у Лиги шампиона, верујем да можемо да направимо нешто велико. Хвала свим звездашима којима сам драг и који су ми пожелели добродошлицу, трудићу се да испуним очекивања и будем још бољи него у претходна два мандата.
Такође, хвала мојој породици и најближима који су такође срећни што сам поново у Звезди“, рекао је репрезентативац Аустралије, који је овај пут задужио дрес са бројем три.
Дегенек је рођен 28. априла 1994. године у Книну, а након што је фудбалски стасавао у Аустралији чији је и репрезентативац, појачао је Штутгарт за чије омладинце и други тим је наступао пре преласка у Минхен 1860. Тамо је начинио прве сениорске кораке, а потом је наступао за Јокохама Мариносе, Ал Хилал и Колумбус Кру, уз два мандата у Црвеној звезди у међувремену.
За Звезду је у свим такмичењима одиграо 156 утакмица и постигао пет голова.
Ukoliko prođe APOEL, Voša ide u Ukrajinu ili Gruziju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милош Дегенек по трећи пут у каријери постао фудбалер Звезде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.