Словенија у наранџастом, за поподне најављено олујно невреме на северу

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jul.2023, 16:29

Словенија у наранџастом, за поподне најављено олујно невреме на северу

Словеначка Агенција за животну средину (Арсо) издала је за поподне наранџасто упозорење за север земље, након информације да ће над северном Италијом формирати јачи олујни фронтови, који се увече могу проширити и на север Словеније. Фото: Уступљене фотографије „Ово ће бити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << увод у опасне временске прилике, које очекујемо од понедељка увече до среде“, стоји у упозорењу Агенције у којем се најављују могући локално јачи удари грома са градом и ветром, а не искључује се ни могућност поплава из бујичних водених токова.
На словеначком сајту Циклон упозоравају на опасност орканских удара ветра.
Španija: Republikanska levica Katalonije daje uslovnu podršku Sančezu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Словенија у наранџастом, за поподне најављено олујно невреме на северу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.