Медведев: Русија да бира „нестандардне мете“ за своје нападе

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jul.2023, 13:16

Медведев: Русија да бира „нестандардне мете“ за своје нападе

Заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев, оценио је данас да руска војска треба да изабере нестандардне мете за своје ударе, где ће ефекат бити значајан. Фото: Танјуг/AP Photo/Libkos „Морамо да изаберемо нестандардне мете за наше ударе. Не само складишта, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << енергетска чворишта и нафтне базе. Има и других места где нас још не очекују. И где ће ефекат бити веома значајан“, написао је Медведев на свом налогу на платофрми Телеграм.
Он је оценио да Украјина није у стању да постигне успех током контраофанзиве, као и да су удари на цивилне циљеве прихватљиви за украјинске снаге.
“Наш непријатељ не успева да постигне успех у току контраофанзиве. То значи да су им потребне информационе победе. Нека буду претеране и ирационалне. Дакле, удари по цивилним циљевима су прихватљиви и за нацисте и становништво које они регрутују. (…) Власници на Западу су нестрпљиви: где је, коначно, ваша победа?“, написао је Медведев. Градоначелник Москве Сергеј Собјанин изјавио је раније данас да су око 4.00 часа ујутру забележени удари дронова на две нестамбене зграде у руској престоници, и да није било озбиљније штете и жртава.
Министарство одбране Русије саопштило је да је напад кијевског режима са две беспилотне летелице заустављен, средства електронског ратовања су их сузбила и дронови су оборени.
Peskov: U Moskvi se sprovode mere PVO, oboreni svi ukrajinski dronovi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медведев: Русија да бира „нестандардне мете“ за своје нападе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.