Бразилац Тељес прешао из Манчестер Јунајтеда у Ал-Наср

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2023, 12:00

Бразилац Тељес прешао из Манчестер Јунајтеда у Ал-Наср

Бразилски фудбалер Алекс Тељес нови је члан Ал-Насра, саопштио је данас клуб из Ријада на званичном сајту. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Како је саопштено, Тељес (30) је са челницима клуба из Саудијске Арабије потписао двогодишњи уговор, а цена трансфера је 4,5 милиона евра.
Бразилац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће поново играти у истом тиму са Кристијаном Роналдом, са којим је једно веме био саиграч у Манчестер Јунајтеду. Прошлу сезону је провео на позајмици у Севиљи, пошто се није наметнуо менаџеру „црвених ђавола“ Ерику Тен Хагу.
Пре Тељеса, Ал-Наср је као велико појачање за следећу сезону довео и Хрвата Марцела Брозовића из Интера, а према најавама локалних медија, још није крај довођењу звучних имена.
Ubedljiv trijumf fudbalera Zvezde protiv TSC-a u pripremnoj utakmici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бразилац Тељес прешао из Манчестер Јунајтеда у Ал-Наср се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.