Невреме погодило Чачак, крупан град нанео велику штету

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 17:45

Невреме погодило Чачак, крупан град нанео велику штету

Јако олујно невреме праћено градом нешто после 16 часова погодило је територију града Чачка, овога пута на удару су била кабларска села, али и села у подножју планине Јелице – Јежевица, Виљуша, Вапа, Заблаће, Трнава. Крупан град нанео је велику штету пре свега пољопривредним усевима. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Фото Срна/Зора Савић „Град величине кокошијег јајета падао је неких пет минута у континуитету, олуја је кренула одједном читав дан су метеоролози најављивали, али смо се надали да ће нас прескочити. Прво је кренуо јак ветар, после киша, а онда и крупан град који овако није падао сигурно последњих пар година. Велика је штета на усевима, посебно код оних који се баве производњом малине која је у јеку бербе“, ķажу мештани чачанског села Јежевица.
Ни овога пута јако невреме није заобишло ни кабларско село Рошце.
„Поново нас је захватило јако невреме, падао је град величине трешње који је направио штету, највисе на кукурузу. Овога пута нам није нестајала струја“, каже Милица из кабларског села Рошци.
RHMZ izdao upozorenje za jaku grmljavinsku aktivnost: Evo šta danas očekuje Novi Sad

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Невреме погодило Чачак, крупан град нанео велику штету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.