Мајмун побегао чувару, направио панику у судници (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 16:20

Мајмун побегао чувару, направио панику у судници (ВИДЕО)

У суду у пакистанском Карачију догодио се инцидент када се млад мајмун, који се појавио у судници као доказ, отргао од чувара и направио панику у просторији. Фото: Танјуг/AP Photo/Bruna Prado Он је успео да побегне чуварима, који су довели још 13 мајмуна као доказ у случају нелегалног хватања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мајмуна из дивљине, пренео је пакистански сајт „Дуња њуз“. У извештају се одељења за заштиту животиња наводи се да су ухапшена два сумњивца да су транспортовали мајмуне илегално.
Они су доведени пред суд, а одређена им је казна од по 450 долара, а такође, мораће да врате мајмуне, који ће бити пребачени у зоолошки врт.

Мајмуни су били држани у дрвеном кавезу, али је један од њих успео да побегне на оближње дрво и полицајци су имали проблеме да га ухвате.
План је био да се пребаце аутобусом у Карачи из Чарсада, где су ухваћени у шуми.
Mađarska: Orban osuđuje ofanzivu LGBTQ i federalizam EU

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мајмун побегао чувару, направио панику у судници (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.