Велика дворишна распродаја књига у Прометеју

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 15:37

Велика дворишна распродаја књига у Прометеју

Након дужег времена најзад су се стекли услови за велику распродају књига у дворишту Издавачке куће Прометеј. Фото: Pixabay/Veronika_Andrews Иако је првобитно било планирано да се једном месечно организују овакве распродаје, временски услови овог пролећа и лета то нажалост нису дозволили.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ове суботе, пак, очекује се лепо време и планирано је да читаво двориште буде испуњено књигама из књижаре Мост која је, подсећамо, затворена у марту ове године. У понуди ће бити нови и половни наслови, а купци ће моћи да пронађу и посебно повољне књиге, подељене у категоријама од 100 до 500 динара.
Распродаја ће се одржати на адреси Издавачке куће Прометеј, у улици Светозара Милетића 16 (Нови Сад), у суботу, 12. августа, од 10.00 до 21.00.
Najstariji deo Novog Sada dobija novi sjaj – intenzivni radovi na obnovi Almaškog kraja (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Велика дворишна распродаја књига у Прометеју се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.