Наградни фонд на Ју-Ес опену увећан за осам одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 15:33

Наградни фонд на Ју-Ес опену увећан за осам одсто

Наградни фонд последњег тениског гренд слем турнира у сезони Ју-Ес опена биће увећан за осам одсто у односу на 2022. годину, саопштили су организатори. Фото: Танјуг/AP Photo/Thibault Camus Овогодишњи наградни фонд турнира у Њујорку износиће 65 милиона долара.
Победници у синглу у мушкој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и женској конкуренцији добиће по три милиона долара, што је 15 одсто више у односу на прошлу годину. Пораженима у финалу у сингл конкуренцији припашће по 1,5 милиона долара.
Шампиони у дублу добиће 700.000 долара, а поражени финалисти по 350.000.
Овогодишњи Ју-Ес опен биће одигран од 28. августа до 10. септембра. Титулу у сингл конкуренцији ће бранити Шпанац Карлос Алкараз и Пољакиња Ига Швјонтек.
Još četiri finala za srpske atletičare na Evropskom prvenstvu u Jerusalimu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наградни фонд на Ју-Ес опену увећан за осам одсто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.