Младим брачним паровима у Пећинцима 50.000 од општине

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 15:01

Младим брачним паровима у Пећинцима 50.000 од општине

Општина Пећинци наставља да спроводи политику подршке породице у локалу. Од ове године уведена је и финансијска помоћ за младе брачне парове, и у складу са тим сви они који су се венчали од 1. априла до 31. јула, реч је о 26 брачних парова са подрчуја те сремске општине добиће по 50.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << динара. Фото: Pexels
Председник општине Пећинци Синиша Ђокић уручио је једнократну новчану помоћ у износу од 50.000 динара брачном пару Крњулац из Брестача. Реч је о новој мери коју је општина од ове године увела и циљ је да млади брачни парови остану да живе и раде на територији општине Пећинци.

Склапање брака је симболично нови почетак за брачне парове и Општина жели да им олакша тај почетак онолико колико је у могућности, истакао је председник општине Синиша Ђокић.
У првој подели једнократног новчаног додатка, који је обухватио брачне парове који су брак закључили у периоду од 1. јануара до 31. марта ове године, по 50.000 динара добило је 20 парова.
Вучић: Србија ће имати чиме да се поноси, показаћемо „време промена“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Младим брачним паровима у Пећинцима 50.000 од општине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.