Јако олујно невреме захватило Републику Српску

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 11:02

Јако олујно невреме захватило Републику Српску

Јако олујно невреме, праћено кишом, грмљавином и олујним ветром, захватило је у петак увече Републику Српску. Фото: Танјуг/Лана Шљивар Доминић Јак ветар обарао је дрвећа у Бањалуци, Дервенти и Прњавору.
У невремену које је погодило општину Нови Град оштећени су кровови на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стамбеним и помоћним објектима, као и у Вукосављу.
Јако невреме погодило је Шамац, Брчко, подручје Градишке, Лакташа и Српца, преноси РТРС.
Начелник општине Вукосавље Борислав Ракић и министрар за људска права и избеглице у Савету министара Севлид Хуртић обишли су локалитете на којима је причињена велика материјална штета.
Због олујног невремена срушен је предајник РТРС на Дугим Њивама, након чега су без сигнала остали Посавина, Семберија, Подриње, Сарајевско – романијска регија и Херцеговина.
Невреме је забележено и на северу БиХ.
Уз јак ветар падао је град величине пинг-понг лоптице што је забележено на подручју Босанског Новог, пренео је Кликс.ба.
Zadržavanje vozila na izlazu iz Horgoša 120 minuta, na ulazu 60 minuta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јако олујно невреме захватило Републику Српску се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.