Најромантичнија места у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 17:30

Најромантичнија места у Новом Саду

Нови Сад, познат по својој богатој историји и шармантним пејзажима, крије многе тајне романтичне кутке који ће вас освојити на први поглед. Некада су се романтика и љубав исказивали другачије, али и данас постоје „залутуле душе“ које уживају у романтичним тренуцима и верују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у бајковите љубавне приче. Фото: Градске инфо Петроварадинска тврђава Једно од најомиљенијих места за шетње парова је прелепа Петроварадинска тврђава, са својом импозантном архитектуром и неодољивим погледом на Дунав.
Клупице које се протежу низ тврђаву идеално су место за романтичне тренутке и уживање у заласку сунца. Ово место некада је било уточиште и осамљеним срцима која су овде тражила утеху и делила своје туге.
Фото: Градске инфо Новосадски кеј и плажа „Официрац“ Ова места током летњих вечери стварају посебну атмосферу, док таласи Дунава пружају романтичан амбијент за шетње и незаборавне тренутке. Оно што летњи период на Официрцу чини магичним јесу и журке које се често одржавају на овој плажи.
Ди-џеј који пушта музику испод тршчане тенде и песак под ногама. Звучи као идеалан сценарио за заљубити се?
Фото: Градске инфо Каменички парк Каменички парк са својим уским стазама које воде до Дунава и шармом привлачи све заљубљенике у емотивне тренутке. Овај део града одише романтиком и чини га идеалним местом за романтичне изласке.
Имаћете потпуни мир, а поглед на Мост слободе и Дунав окупан заласком сунца разгалиће и оне најтврђег срца.
Фото: Војводина уживо Сремски Карловци Сремски Карловци, са својом богатом историјом и прелепим винаријама, доносе посебан осећај просторне и временске изгубљености. Овај град оставља без даха својим чаробним амбијентом који буди осећај романтичности.
Ипак, читав Нови Сад носи у себи неку посебну емоцију и тајанственост која привлачи све љубитеље романтичних тренутака. Сваки део града крије нешто посебно и необично, чекајући да буде откривен од стране заљубљених душа.
Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић Poštujete li kućni red? Kazne su visoke, a evo koja pravila važe u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најромантичнија места у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.