Артисти на трапезу, кловн, пиљевина по земљи – Добродошли у циркус у Новом Саду (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 13:01

Артисти на трапезу, кловн, пиљевина по земљи – Добродошли у циркус у Новом Саду (ФОТО/ВИДЕО)

“Добродошли у циркус”- реченица која означава почетак доброг програма, смеха, оне мало старије враћа у детињство, а оним мало млађима ствара успомене и лепо детињство. Две акробаткиње вешто су приказивале своје, небројано пута увежбане, тачке на трапезу, док је публика испуштала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << узвике одушевљења и уплашености. Кловн је служио да се најмлађи насмеју, али и да покажу своје вештине, па су они најсрећнији били изведени на подијум циркуса. “Рођени с пиљевином у ципелама” показаће вам и најхрабрије тачке од којих застаје дах.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/2023/08/cirkus-3-Akrobatkinja.mp4
Након више векова препознатљивости циркуса по дресурама дивљих животиња (од лавова до носорога), концепт циркуса променио се протеклих година. Држање дивљих животиња више није дозвољено, а њих су замениле маскоте белог медведа који је одушевио сву децу, али и старије. Ту је и дресура паса, која је све гледаоце подигла на ноге, али и плесачица са змијом.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/2023/08/cirkus-1.mp4
Интернационални циркус биће постављен до 27. августа у Новом Саду, на углу Булевара Европе и Футошке улице (код хотела „Шератон“).
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/2023/08/cirkus-2.mp4
Сваког дана ће се одржати по две представе од 19.00 и од 20.30 часова. Карте се могу купити на благајни испред циркуса и цена је 800 динара за одрасле, 600 динара за децу млађу од 5 година и 1000 динара за места тик до “циркузаната”.
Ovo mesto nalazi se na samo dva sata od Novog Sada – evo kako i zašto da ga posetite (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Артисти на трапезу, кловн, пиљевина по земљи – Добродошли у циркус у Новом Саду (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.