АМСС апеловао на возаче да због могућег невремена возе спорије

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 12:48

АМСС апеловао на возаче да због могућег невремена возе спорије

Ауто-мото савез Србије упозорио је возаче да због повремених летњих пљускова који се очекују данас у поподневним сатима, а који могу бити праћени олујним ветром возе спорије и на одстојању. Фото: Танјуг/Тара Радовановић У саопштењу АМСС пшодсећа и да је умор узрочник сваке треће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << саобраћајне незгоде и неизоставан пратилац дугих вожњи, а нарочито у ноћним сатима и у најтоплијем делу дана због летњих жега и врелог ваздуха. В
Додаје се и да тренутно на наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.
Produžen pritvor ujaku osumnjičenog za masakr u Mladenovcu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак АМСС апеловао на возаче да због могућег невремена возе спорије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.