Такмичење Хемингвејевих двојника на годишњицу рођења писца (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 12:28

Такмичење Хемингвејевих двојника на годишњицу рођења писца (ФОТО)

Данас ће се у Ки Весту одржати други прелиминарни круг такмичења Хемингвејевих двојника, у оквиру тродневног фестивала Дани Хемингвеја, који се одржава на 124. годишњицу рођења Ернеста Хемингвеја 21. јула. Фото: Танјуг/Andy Newman/Florida Keys News Bureau via AP Фестивал се традиционално организује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у част славног писца и добитника Нобелове награде, који је током живота у том граду 1930-тих написао класике „За ким звона звоне“ и „Имати и немати“.
На такмичењу које је почело у четвртак увече у Sloppy Joe’s Bar где је писац често проводио време, учествује око 140 брадатих мушкараца који личе на Хемингвеја, а коначну одлуку донеће у суботу жири састављен од претходних победника, преноси АП. Фото: Танјуг/Andy Newman/Florida Keys News Bureau via AP Многи су стални такмичари који воде своје групе навијача, а већина покушава да копира личност и изглед које је Хемингвеј усвојио у својим каснијим годинама.
Фото: Танјуг/Andy Newman/Florida Keys News Bureau via AP Фото: Танјуг/Andy Newman/Florida Keys News Bureau via AP У оквиру фестивала Дани Хемингвеја који траје до недеље, биће организовано низ манифестација као што је трка бикова, улични сајам и турнир Ки Вест Марлин који подсећа на ауторову страст према пецању на Флориди.
Devojčica sa Floride dobila odštetu 800.000 dolara od Mekdonaldsa zbog vrelog nageta (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Такмичење Хемингвејевих двојника на годишњицу рођења писца (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.