Грчка: Побољшала се ситуација са пожарима, али и даље могуће ширење

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 07:55

Грчка: Побољшала се ситуација са пожарима, али и даље могуће ширење

Грчка ватрогасна служба саопштила је да се побољшала ситуација са пожарима у Западној Атици, Лаконији и на Родосу, али због екстремних временских услова постоји могућност од њиховог ширења. Фото: Танјуг/Noah Berger У Западној Атици делује 300 ватрогасаца, у Лаконији више од 50 њих, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док на гашењу пожара на Родосу раде 102 ватрогасца, пише „Катимерини“.
Из ватрогасне службе су апеловали на грађане да буду опрезни јер, како наводе, већина пожара изазвана је непажњом.
Портпарол службе Јанис Артофиос рекао је да су јуче ухапшена три мушкарца на Криту.
Министарство за климатске кризе и цивилну заштиту навело је да су данас у великом ризику од пожара региони Атике, Централне Грчке, Пелопонеза, Северног Егеја и Јужно-егејског региона.
U Los Anđelesu izvučena glavna nagrada od milijardu dolara u igri na sreću

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчка: Побољшала се ситуација са пожарима, али и даље могуће ширење се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.