Камиони на Сремској Рачи чекају девет, на Батровцима и Шиду шест сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 07:23

Камиони на Сремској Рачи чекају девет, на Батровцима и Шиду шест сати

На више деоница аутопутева и магистралних путева у току су радови на редовном одржавању и уређењу зеленог појаса. Фото: Танјуг/Александар Ћирић На наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила, саопштио је Ауто мото савез Србије.
Према информацијама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Управе граничне Полиције на граничном прелазу Градина аутомобили чекају 40 минута, на Батровцима и Прешеву – 30 минута, док је задржавање на прелазима Гостун и Градина двадесет минута.
Како се наводи у саопштењу АМСС, због спорости у раду суседних граничних органа теретна возила на улазу и излазу граничног прелаза Сремска Рача чекају девет сати, на Батровцима и Шиду задржавање је шест сати, а не Келебији два сата.
На осталим прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Sutra promenljivo oblačno, uz više sunca, od uveče grmljavina, pljuskovi, jak vetar

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Камиони на Сремској Рачи чекају девет, на Батровцима и Шиду шест сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.