Рецепт дана: Мафини са боровницама и јабукама

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 05:01

Рецепт дана: Мафини са боровницама и јабукама

Воћни, сочан и веома укусан десерт. Фото: Pixabay/ponce_photography Састојци: 2 јаја 150 грама шећера  130 милилтара млека  1 кесица ванилин шећера  2 кашичице прашка за пециво  100 грама јогурта  1/2 врећице пудинга од ваниле 250 грама брашна  200 грама боровница  2 мање јабуке Припрема: Припремите >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << калуп за 12 мафина. Укључите рерну да се загреје на 190 степени. Умутите путер и шећер у крему, па додајте једно по једно јаје и ванилин шећер. Затим додајте јогурт, као и брашно помешано са прашком за пециво и прашком за пудинг. Искључите миксер и додајте боровнице и јабуке, претходно ољуштене и ситно исецкане. Промешајте кашиком. Напуните калупе смесом и пеците око 25 минута. Поспите шећером у праху и послужите.
Пријатно!
Шта заправо подразумева квалитетан доручак?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Мафини са боровницама и јабукама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.