У Лос Анђелесу извучена главна награда од милијарду долара у игри на срећу

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 20:45

У Лос Анђелесу извучена главна награда од милијарду долара у игри на срећу

У локалној продавници на ћошку у центру Лос Анђелеса продат је победнички тикет за “Пауербол џекпот“, вредан нешто више од милијарду долара, што је шести по новчаном добитку победнички тикет у САД и у историји те игре. Фото: Pixabay/bissartig Како преноси АP, бројеви који су били на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тикету су тзв. беле кугле 7, 10, 11, 13, 24, и једна црвена “пауербол“ кугла 24.
Победник може изабрати или укупан џекпот који се исплаћује у годишњим ратама или паушални износ од 558,1 милиона долара, при чему су имена победника забележена у јавној евиденцији.
Калифорнијска лутрија је путем Твитера саопштила да је победнички листић продат у Лас Палмитас Мини Маркету, који ће добити бонус у износу од милион долара од лутрије.
Последњи пут када је неко освојио “Пауербол џекпот“ било је 19. априла за главну награду од скоро 253 милиона долара.
Та игра на срећу игра се у 45 савезних држава, као и у Порторику, Вашингтону, и на Девичанским острвима у оквиру САД.
АП подсећа да је досад највећи добитак у играма на срећу извучен у новембру прошле године, такође на лутрији „Пауербол“, и такође у Калифорнији, и да је износио 2,04 милијарде долара.
 

U Njujorku, stopama Keri Bredšo

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак У Лос Анђелесу извучена главна награда од милијарду долара у игри на срећу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.