Ако желите да смршате, немојте јести ово воће

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 19:00

Ако желите да смршате, немојте јести ово воће

Деценијама стручњаци за мршављење саветује људе да уклоне неке намирнице из исхране ако желе да смршају. Једно од њих је прилично уобичајено воће, које се у многим домаћинствима свакодневно конзумира – банане.
Стручњаци препоручују одраслима да конзумирају пет порција >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << различитог воћа и поврћа дневно јер оно обезбеђује организму неопходне хранљиве материје.
Међутим, доктори кажу да има воћа које треба мање јести, као и оних које треба више да конзумирате ако вам је циљ да се ослободите вишка килограма.
Воће је одлично, али ако желите да смршате, изаберите оно мање слатко, као што су јабуке и бобице. На пример, манго има пуно природног шећера. Манго просечне величине садржи 45 грама шећера. С друге стране, шоља грожђа има 23 грама шећера, шоља малине 5 грама, а цео авокадо 1,33 грама.
Ако сте млади и витки, можете се извући са слатким воћем, али немојте јести много манга или банана ако желите да смршате.
Od čega zavisi – koliko vremena treba da rezultati napornog vežbanja postanu vidljivi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ако желите да смршате, немојте јести ово воће се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.