Испратите Марка и Зорана на њихову хуману мисију за Ленкино оздрављење, 10. августа

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 18:30

Испратите Марка и Зорана на њихову хуману мисију за Ленкино оздрављење, 10. августа

Готово је немогуће да до сад нисте чули за храбре спортисте Марка и Зорана и њихову намеру да сваког дана истрче минимално 80 километара, те на тај начин обезбеде средства за лечење своје двогодишње суграђанке Ленке Лазаревић. Фото: Градске инфо Вођени вером у Бога, у саме себе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и у добра дела, решени су да трчећим кораком стигну до велике светиње, манастира Острог у Црној Гори.
Пријатељи и подршка двојице момака организују дружење и испраћај, за све оне који цене племенит чин Зорана и Марка, желе да их упознају и виде пре самог пута. Дружење ће се одржати на платоу испред споменика „Породица“, на Кеју жртава рације у Новом Саду, у четвртак 10. августа, са почетком у 19.00 часова.
Позивају се сви оне које је подухват младих спортиста заинтригирао и инспирисао, да дођу, забаве се, пруже подршку и дају још већу мотивацију и ветар у леђа срчаним и одважним борцима. Марко и Зоран их очекују.

Подсећања ради, трка двојице момака, под покровитељством Галенс Групе, стартује рано ујутру 12. августа, из њиховог родног Новог Сада. Уколико све буде текло по плану, требали би да стигну за само недељу дана. Осим трчања, које им је примарни циљ, Зоран и Марко ће сваки део своје хумане мисије поделити са пријатељима на Вибер групи, којој можете да се прикључите и ви, али и да позовете своје пријатеље да се придруже и помогну колико је у њиховој моћи.
Видимо се у Новом Саду, у четвртак, у 19.00 časova. До тада, сви који желе да допринесу овој хуманој мисији и помогну у Ленкиној животној борби, могу то учинити путем инструкција са фотографије:
Фото: Буди хуман Ovog ponedeljka akcija „Humanitarni ponedeljak“ biće namenjena Anabeli Kulačanin

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Испратите Марка и Зорана на њихову хуману мисију за Ленкино оздрављење, 10. августа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.