Закерберг: Због потенцијалне борбе са Маском ми не застаје дах

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 14:57

Закерберг: Због потенцијалне борбе са Маском ми не застаје дах

Шеф компаније Мета Марк Закерберг изјавио је данас да “му не застаје дах“ због предстојеће борбе у кавезу са власником компаније Икс Илоном Маском. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez, Stephan Savoia Он је на својој друштвеној мрежи “Threads“ навео да је предложио 26. август за њихов обрачун, као >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одговор на објаву Маска на својој мрежи Икс у којој је написао да “преко дана тренира“ за борбу.
На питање корисника Threads-а да ли је борба обострано договорена, Закерберг је одговорио да је реч о “осигураним финансијама“, алудирајући на Маскове објаве из 2018. године када је рекао исто о медијским наводима да ће продати акције компаније Тесла, до чега није дошло и због чега је Маск платио 20 милиона фунти казне због лажног навођења инвеститора.
Маск и Закерберг су последњих месеци путем друштвених мрежа договарали борбу, а Маск је у недељу саопштио да ће њихов сукоб бити емитован уживо на мрежи Икс, раније познатој као Твитер, додајући да ће сав приход од борбе отићи добротворним организацијама које се брину за америчке војне ветеране. Закерберг је у одговору на то написао: “Зар не би требало да користимо поузданију платформу која заправо може да прикупи новац у добротворне сврхе?“.
Маск је у јуну на Иксу написао да је “спреман за борбу у кавезу“ са Закербергом, након чега је власник Мете написао: “Пошаљи ми локацију“, а власник Икса на то одговорио са: “Вегас, Октагон“. Октагон је специјализовани ринг за борбе и користи се за мечеве УФЦ-а (Ultimate Fight).
U Nigeru zatvoren vazdušni prostor, ECOWAS još nije spreman da interveniše?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Закерберг: Због потенцијалне борбе са Маском ми не застаје дах се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.