Кипер: Зграда кинеског конзулата оштећена у нападу на Одесу

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 12:31

Кипер: Зграда кинеског конзулата оштећена у нападу на Одесу

Зграда кинеског конзулата оштећена је у нападу руских ракета и дронова на лучки град Одесу, на југу Украјине, саопштио је данас регионални гувернер Олех Кипер. Фото: Танјуг/AP Photo/Libkos Кипер је објавио фотографију зграде на свом налогу на Телеграму, на којој се виде поломљени прозори, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << преноси Ројтерс.
Најмање 21 особа је рањена у најновијем руском нападу на Одесу и Николајев, што је трећи узастопни ноћни ваздушни удар на лучке градове на југу Украјине, саопшиле су раније украјинске власти.
Beloruske snage na obuci sa „Vagnerovcima“ kod granice sa Poljskom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кипер: Зграда кинеског конзулата оштећена у нападу на Одесу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.