Проглашена ванредна ситуација у Сремској Митровици

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 10:17

Проглашена ванредна ситуација у Сремској Митровици

Због разорног невремена које је захватило Сремску Митровицу, проглашена је ванредна ситуација данас у 8 сати у том граду. Фото: Танјуг/Александра Дражић Све комуналне службе добиле су налог да рашчишћавају терен по селима и граду, а градска плажа је до даљњег бити забрањена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за посетиоце због могућег пада одломљених грана и напуклог дрвећа.
Око 40 људи затразило је од синоћ медицинску помоћ с територије Митровице због повреда насталих услед невремена, а двоје је са тежим повредама транспортовано у Београд на даље лечење.
Нема људских зртава, али је причињена велика материјална штета.
Oluja pogodila Srbiju, evakuisano 15 ljudi (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Проглашена ванредна ситуација у Сремској Митровици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.