Ер Србија: Због пет забрана точења горива на аеродрому могућа фазна кашњења

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 09:37

Ер Србија: Због пет забрана точења горива на аеродрому могућа фазна кашњења

Услед изузетно неповољних временских услова и чак пет забрана точења горива на београдском аеродрому „Никола Тесла“, у суботу по подне и увече дошло је до значајнијег одступања од планираног реда летења Ер Србије, а последично се очекују даља фазна кашњења и током данашњег >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дан. Фото: Танјуг/Сава Радовановић „Ер Србија жали због непријатности и ради на отклањању потешкоћа и минимизирању последичних кашњења“, наводи се у саопштењу Ер Србије.
Наводе да надлежне службе националне авио-компаније предузимају све што је у њиховој моћи да се очува редовност саобраћаја, у складу са планираним редом летења, и да збрину све путнике чији ће летови евентуално каснити или бити отказани, те да ће сви путници који изгубе своје конекције бити преусмерени на друге одговарајуће летове.
Mask: Podržaću troškove suđenja nepravedno optuženim korisnicima platforme Iks

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ер Србија: Због пет забрана точења горива на аеродрому могућа фазна кашњења се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.