Немачка: Берлинска полиција упозорила грађане на лавицу која је на слободи

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 09:32

Немачка: Берлинска полиција упозорила грађане на лавицу која је на слободи

Берлинска полиција упозорила је грађане данас да се претпоставља да је лавица на слободи у југозападном предграђу немачке престонице. Фото: Pexels/Valerie Sutton Становници су упозорени да не напуштају куће и да држе кућне љубимце у затвореном простору, пренео је Ројтерс.
Јавни емитер >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << РББ јавио је да је у току полицијска акција потраге за лавицом у коју је укључен хеликоптер, као и ватрогасне бригаде.
Животиња, за коју се сумња да је одбегла лавица, наводно је примећена данас у региону Потсдама на ободу немачке престонице, саопштила је полиција, објавио је Дојче веле (ДW).
Полиција је навела да у акцији проналаска животиње учествују и ветеринари и ловци.
Полиција је саопштила да је информације о присуству животиње добила од сведока који су је снимили како напада и убија дивљу свињу.
Полиција је навела да се не зна одакле је животиња дошла након што су проверили у зоолошким вртовима, циркусима и склоништима за животиње у којима није пријављен нестанак лавице.
Потрага за лавицом усредсређена је на општину Клајнмахнов на јужном ободу Берлина која има око 20.000 становника.
Peking: Kineski predsednik se sastao sa Kisindžerom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немачка: Берлинска полиција упозорила грађане на лавицу која је на слободи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.