Данас променљиво, и облаци и сунце, уз мало нижу температуру, понегде пљускови

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 08:31

Данас променљиво, и облаци и сунце, уз мало нижу температуру, понегде пљускови

У Србији данас променљиво, уз смену сунчаних и облачних интервала и уз мало нижу температуру. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић У Војводини се киша и краткотрајни пљускови са грмљавином очекују углавном ујутро, док ће током дана пљускови бити локализовани у централном делу Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уз појаву града. На крајњем југу суво.
Најнижа температура од 17 до 22, а највиша од 29 на северозападу до 36 на југу Србије. Ветар слаб и умерен, северозападни, у зони пљускова јак, саопштио је РХМЗ
У Београду променљиво, уз смену сунчаних и облачних интервала и уз мало нижу температуру. Очекују се и краткотрајни пљускови са грмљавином.
Најнижа температура око 22, а највиша око 31 степен.
Ветар слаб и умерен, северозападни.
У северној и централној Србији до суботе увече променљиво и врло нестабилно – очекују се и сунчани интервали, али и јаки грмљавински развоји са пљусковима, градом и олујним ветром.
На југу земље ће бити сунчано и веома топло са максималним температурама од 35 до 38 степени.
У недељу у свим крајевима претежно сунчано уз мало нижу температуру, а у првом делу наредне седмице поново врло топло са температуром и до 40 степени.
Vučić: Zatražio sam da NATO preuzme kontrolu i Srbima obezbedi pristojan život

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас променљиво, и облаци и сунце, уз мало нижу температуру, понегде пљускови се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.