Марин: Одлазак Ераковића је био планиран, бићемо спремни да одговоримо на изазове

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 19:29

Марин: Одлазак Ераковића је био планиран, бићемо спремни да одговоримо на изазове

Технички директор Црвене звезде Марко Марин изјавио је да је одлазак Страхиње Ераковића из клуба био планиран, као и да ће клуб бити спреман да одговори на изазове током сезоне. Фото: ФК Црвена звезда Млади штопер потписао је четворогодишњи уговор са новим клубом, док је Црвена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << звезда инкасирала седам милиона евра, преноси Телеграф.
„Црвена звезда има финансијски план који је усвојен на Скупштини и укључује 12 – 15 милиона евра прихода од трансфера. Свесни смо да ће се понуде које стигну на адресу нашег клуба односити увек на најбоље играче и то је неминовност тржишта. Одлазак Ераковића је био планиран и то смо тренеру Бахару јасно рекли још на преговорима у Тел Авиву. Ераковић је био планиран да буде продат прошлог лета, имали смо већу понуду него данас, међутим, одустали смо у последњем тренутку од његовог трансфера због квалификација за Лигу шампиона које смо тада имали пред нама“, истакао је Марин.
Додаје да излазни трансфери не смеју да утичу на спортске резултате.
„Звезда је велики и клуб и већ има изграђену политику која је од круцијалне важности када је формирање тима у питању. Бићемо спремни да одговоримо свим изазовима, што ће екипу чинити максимално конкурентном у свим такмичењима. Шеф стручног штаба Барак Бахар је професионалац, свестан је на који начин функционише сваки клуб током прелазног рока, али исто тако сигуран је и да ће имати на располагању квалитетне играче“, констатовао је технички директор Црвене звезде.
Освнуо се потом на долазеће трансфере.
„Велика жеља Барака Бахара је и Милош Дегенек још од прошле године када је био тренер Макабија из Хаифе. Такође, очекујемо да се Урош Спајић, који је и репрезентативац Србије, врати у препознатљиву форму након тешке повреде, која га је спутала дужи временски период. Млади Стефан Лековић, који је поникао у нашој Омладинској школи има невероватан потенцијал да постане штопер европског нивоа. Током прошле сезоне је скупљао минуте и из утакмице у утакмицу стицао поверење, на њему је да настави у истом ритму“, закључио је Марин.
Međedović bolji od Tima – srpski teniser prošao u treće kolo turnira u Gštadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марин: Одлазак Ераковића је био планиран, бићемо спремни да одговоримо на изазове се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.