Русија: Украјина гомила снаге за напад на Запорошку нуклеарну електрану

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 19:16

Русија: Украјина гомила снаге за напад на Запорошку нуклеарну електрану

Украјинска војска гомила резерве за напад на нуклеарну електрану Запорожје, изјавио је данас вршилац дужности гувернера Запорошке области под руском контролом Јевгениј Балицки. FOTO: AP Photo/File “На правцу Запорожја ситуација је и даље стабилно напета. Борци Оружаних снага Русије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << храбро бране границе Запорошке области. У међувремену, непријатељ гомила снаге које планира да упути у напад на Запорошку нуклеарну електрану. Ово је још један покушај непријатеља да гурне свет на ивицу нуклеарне катастрофе“, рекао је он.
Руска савезна служба безбедности ухапсила је раније ове седмице становника града Енергодара у Запорошкој области, због сумње на шпијунажу, који је осумњичен да је преносио податке о координатама локација руских јединица у зони нуклеарне електране Запорожје.
Напомиње се да је нападач проследио добијену информацију рођаку, који служи у артиљеријској јединици Оружаних снага Украјине у правцу Запорожја.
Nemac u Baru oštetio zastave Crne Gore i Evropske unije

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија: Украјина гомила снаге за напад на Запорошку нуклеарну електрану се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.