МУП наложио локалним самоуправама предузимање мера против непогода

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 14:25

МУП наложио локалним самоуправама предузимање мера против непогода

Министарство унутрашњих послова интензивно прати кретање временских непогода које су задесиле земље у региону и у складу са тим, као и са прогнозама РХМЗ-а, предузима све неопходне мере у циљу превентивног деловања на заштити од последица обилних падавина, као и заштити становништва >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и њихове имовине. Фото: Градске инфо Како је наведено у саопштењу МУП-а, вршилац дужности помоћника министра и начелника Сектора за ванредне ситуације МУП Лука Чаушић проследио је преко свих 27 организационих јединица у Србији налог за предузимање превентивних и оперативних мера градоначелницима, председницима општина, као и начелницима управних округа, у циљу спречавања и отклањања последица временских непогода и заштите живота људи, материјалних и културних добара.
У југоисточној Србији и на КиМ на снази је црвени метео-аларм, који означава врло опасно време, док је у осталом делу земље на снази наранџасти метео-аларм, што значи да је време опасно.
Cela Evropa ćuti o „Oluji“- najvećem etničkom čišćenju na evropskom tlu od 1945.

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак МУП наложио локалним самоуправама предузимање мера против непогода се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.