Цела Европа ћути о „Олуји“- највећем етничком чишћењу на европском тлу од 1945.

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 14:18

Цела Европа ћути о „Олуји“- највећем етничком чишћењу на европском тлу од 1945.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Приједору, на обележавању Дана сећања на све страдале и прогнане Србе у оружаној акцији „Олуја“, да је Петровачка цеста најтужнија колона у Европи од 1945. године и да нико неће од њих да призна да је то било и највеће етничко >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чишћење на европском тлу. FOTO: TANJUG/ FOTO SRNA/ BORISLAV ZDRINJA „Хвала што сте у оволиком броју овде и што се нисте уплашили свих претњи протеклих дана и недеља“, рекао је Вучић.
Казао је да су последњих дана сведоци толико лицемерја и двоструких стандарда у понашању великих сила према Србима.
„Били смо данас на Петровачкој цести, на само једном месту у тој најтужнијој колони направљеној још од 1945. године на тлу савремене Европе, а о чему сви намерно ћуте у целој Европи, нико о томе неће да говори. Користиће све изразе могуће, егзодус, погром, прогон… , али неће рећи да је то највеће етничко чишћење на европском тлу од 1945. године“, нагласио је Вучић.
 
Počela centralna ceremonija Dana sećanja u Prijedoru

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Цела Европа ћути о „Олуји“- највећем етничком чишћењу на европском тлу од 1945. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.