Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 13:56

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-70 на деоници Пећинци – Рума, ка Батровцима изводе се радови на асфалтирању и монтажи и демонтажи сигурносне заштитне ограде на надвожњаку до сутра, у периоду од 7 до 17 часова. Фото: Танјуг/Сава Радовановић За саобраћај је затворена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << возна и зауставна саобраћајна трака у зони радова у дужини до 500 метара, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.
На ауто-путу Е-75 код петље Београд – Ласта, у оба смера изводе се радови на обележавању разделне линије до 24. јула до 06.00 сати уз затварање претицајне саобраћајне траке. Како је наведено у саопштењу, на деоници Београд – Панчево, у смеру ка Панчеву најављени су радови на поправци оштећења на Панчевачком мосту до 5. новембра од 20 до 5 часова.
За саобраћај затворена десна саобраћајна трака, саобраћај се одвија левом саобраћајном траком.
На деоници Водна – Крепољин, између Липовице и Крупајског Врела, изводе се радови на рехабилитацији до 21. јула од 7 до 17 часова уз наизменично пропуштање возила.
Такође, на деоници Неготин – Радујевац најављени су радови на поправци моста преко Дупљанске реке до 8. августа уз наизменично пропуштање возила.
Apel vozačima da poštuju saobraćajnu signalizaciju na putu kod mesta Adrani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају због најављених радова на путевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.