На које све начине можете да повећате своју продуктивност

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 13:00

На које све начине можете да повећате своју продуктивност

Сви желимо да максимално искористимо сваки дан. Али у нашим напорима да максимално повећамо свој учинак, често можемо имати потпуно супротне резултате. Следећи савети могу вам помоћи да боље управљате својим временом, без додатног стреса. Фото: Pexels/Fox Продуктивност је популарна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тема у нашим увек ужурбаним животима. Са толико ствари које треба да урадимо на дневној бази и толико одлука које треба да донесемо, сви желимо да будемо сигурни да на најбољи начин користимо своје време.
Продуктивност са сунцем Није баш оно што мислите. У суштини у питању је излагање природној сунчевој светлости, која може помоћи у стимулацији производње серотонина. Познат и као „хормон среће“, он ће побољшати наше расположење на природан начин, што је веома важна ставка, посебно на почетку сваког напорног дана.
Снага кретања Попут природне сунчеве светлости, физичко кретање природно подиже ваше расположење. А када говоримо о физичком вежбању, не мислимо нужно на бескрајне сате у теретани или захтевне вежбе које могу да вас исцрпе. Чак и најмање промене у вашем свакодневном животу могу направити разлику и покренути ваш живот.
Прошетајте Слично, чак и кратка 5-минутна шетња до канцеларије може вам дати ментални одмор који вам је потребан да бисте се позабавили следећом ствари на вашој „то до“ листи.
Продуктивност из рубрике „обавезан доручак“ „Доручак је најважнији оброк у дану“. Можда изгледа као клише, али стручњаци инсистирају да се почетак дана хранљивим оброком исплати, повећавајући вашу способност да обуздате нездраву жељу и одржавате ниво шећера у крви стабилним током напорног и захтевног дана.
Анализирајте дан Започните и/или завршите своје радне дане разговором са пријатељем, било путем брзог телефонског разговора или се договорите да се видите. Разговор о томе како се осећате или једноставно повезивање са вољеном особом на смислен начин може повећати вашу продуктивност помажући вам да останете фокусирани на оно што је заиста важно, поништавајући сваку непотребну „буку“ око себе.
Наградите себе Небрига о себи не осигурава професионални успех. У ствари, то може да саботира и ваше професионално и лично благостање. Било да се ради о путовању или чаши вина након напорног дана на послу, никада не би требало да се осећате лоше због тога што награђујете свој труд. Само се побрините да одвојите време и да прославите своје успехе.
Tri recepta koja vam mogu pomoći da ih se otarasite

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На које све начине можете да повећате своју продуктивност се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.