Аргентински кошараша Болмаро потписао за Бајерн

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 10:58

Аргентински кошараша Болмаро потписао за Бајерн

Аргентински кошаркаш Леандро Болмаро нови је члан Бајерна, потврдио је данас евролигаш из Минхена на званичном сајту. Фото: PrtSc/Instagram/leandro_bolmaro Како је саопштено, Болмаро је са челницима клуба потписао уговор до јуна 2025. године. Болмаро (22) је у Минхен дошао из Тенерифа, шпанског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клуба у ком је пружао запажене партије у другом делу прошле сезоне. Иако је веома млад, иза себе има и 18 месеци играња за НБА клуб Минесота Тимвервулфс, одакле је и дошао у Тенерифе.
Од 2018. до 2021. године био је члан Барселоне.
„Бајерн је велики клуб, а сад је тренер екипе Пабло Ласо, па је моја одлука да дођем овде била лака. Одлично се познајемо из АЦБ лиге и радујем се сарадњи са њим, као и игрању за Бајерн“, рекао је Аргентинац за клупски сајт после потписивања уговора.
Kako su Jugovići dospeli u Kać? Jedan od najstarijih klubova u Srbiji osnovan u novosadskoj okolini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Аргентински кошараша Болмаро потписао за Бајерн се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.