Почело суђење Слађану Трајковићу

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 10:53

Почело суђење Слађану Трајковићу

У Основмом суду у Приштини, почело је суђење Слађану Трајковићу из Косовске Митровице, а на данашњем рочишту би требало да се прочита оптужница и да се након тога Трајковић изјасни о кривици. Фото: Танјуг/Дописник КиМ Како је раније рекао Трајковићев бранилац Дејан Васић, одбрана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће захтевати да се рочиште одложи јер оптуженом и његовом адвокату нису достављени докази које је тужилац сакупио.
Слађан Трајковић је ухапшен 15. децембра, у јужном делу Косовске Митровице због оптужби за наводни ратни злочин, почињен у околини Вучитрна 1998. и 1999. године. Он је до прошле године био припадник Косовске полиције, коју је напустио када и сви Срби са севера јужне Покрајине, 5. новембра прошле године, а пре ступања у полицијску службу, извршене су све његове безбедносне провере.
Породица Слађана Трајковића је већ неколико пута одржавала мирне протесте, захтевајући да му се омогући одбрана са слободе, због лошег здравственог стања. Они тврде и да он не добија адекватну терапију за више хроничних болести које има.
Oluja – završna faza hrvatskog genocidnog projekta (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почело суђење Слађану Трајковићу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.