Девет модних савета за високе жене

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 09:00

Девет модних савета за високе жене

Не желе да носе високе потпетице како не би биле превише високе у односу на њихове ниске другарице, велики им је број стопала и потребне су им дугачке фармерке, због дугих ногу. Фото: Pexels/Luna Joie Женски магазин представља 9 модних савета, како да истакнете своју висину, али и лепоту.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> 1. Немојте одустајати од високих потпетица Углавном се високе жене „боје“ високих потпетица. Нема потребе! Зашто се одрицати нечега што уноси посебну ноту у ваш стајлинг и даје вам шик изглед? Због високих потпетица изгледате и виткије и самоувереније, а ако имате вишак килограма, штикле могу да вам одузиму пар њих.
2. Користите велике модне додатке Прво што су у тренду, а друго што јако лепо стоје високим девојкама. Лако их можете искомбиновати уз панталоне, фармерке и хаљине. Широки каиш, нагласиће вам струк, а велика наруквица употпунити изглед, било да сте пошли на плажу или увече до града. Једино на шта треба да обратите пажњу је да немате превише аксесоара.
3. Слободно покажите своје тело Наравно да не треба откривати превише, али открити мало леђа, ноге или стомак није на одмет. Ако носите панталоне, укомбинујте их са мајицом без леђа. Ако носите скроз затворену мајицу, немојте се устручавати да обучете мини сукњу.
4. Откријте врат Високе жене по неком „правилу“ имају дуг и леп врат и зашто да га не покажете? Истакните га уз помоћ лепе огрлице, великих минђуша или интересантне фризуре. Дубљи деколте? Пун погодак. Немојте скривати нешто што је предност ваше фигуре.
5. Комбинујте уско са широким Стилисти препоручују високим женама да нагласак ставе на одећу која се разликује кројем. Широке панталоне предобро изгледају са уским мајицама, блузама и сакоима,а уске са широким.
6. Јарке боје Јарке боје показују ваш позитиван став и расположење, а поред тога привлаче пажњу. Наравно да се не треба обући у стилу „све ми боје лепо стоје“, већ лепо искомбиновати боје. На пример, уз малу црну хаљину, одлично би стајале црвене салонке или уз браон јакну, тиркизна огрлица. На вама је да одлучите, само без претеривања.
7. Немојте заборавити панталоне Панталоне добро стоје високим девојкама јер истичу дуге ноге. Обавезно морате имати макар два пара – једне широке и једне уске.
8. Носите дугачке сукње Слободно можете да носите дуге сукње до пода јер одлично стоје високим женама. Уз сукњу можете комбиновати кратки топ или обичну мајицу коју ћете увући у њу, ради истицања струка. Такође можете носити и плисиране сукње, које се не препоручују ниским и женама средње висине.
9. Играјте се фризурама Скоро све фризуре пристају високим девојкама! Кратке фризуруре, дугачке, са локнама или равне.. Само је најважније пронаћи фризуру која ће одговарати вашем изгледу.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Девет модних савета за високе жене се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.