Русија извршила ваздушни удар на луку Одесу

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 08:45

Русија извршила ваздушни удар на луку Одесу

Украјински системи противваздушне одбране дејствовали су рано јутрос због ваздушног напада на луку Одесу, другу ноћ заредом, саопштио је гувернер региона Олех Кипер. Фото: Танјуг/AP/Nina Lyashonok
Русија је у уторак напала украјинске луке, дан након што се повукла из споразума >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је Кијеву омогућавао извоз житарица преко Црног мора, преноси Ројтерс.
„Не приближавајте се прозорима, не пуцајте и не откривајте позиције противваздушне одбране“, упозорио је гувернер Одесе на Телеграму.
Цео источни део Украјине био је под узбуном за ваздушни напад, који је почео убрзо након поноћи, наводи британска агенција.

Да ли ће Индија постати нова Кина?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија извршила ваздушни удар на луку Одесу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.