Руски удар на Кијев ракетама и дроновима

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 08:15

Руски удар на Кијев ракетама и дроновима

Украјински системи противваздушне одбране активирани су на одбијању руског ракетног напада и удара дронова на Кијев током ноћи, саопштиле су војне власти у украјинској престоници, преноси Ројтерс. Фото: Танјуг/AP/Rodrigo Abd
„Руска Федерација је синоћ извела још један ракетни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и ваздушни удар на Украјину. У току је утврђивање прецизнијих информација о последицама овог терористичког напада“, наводи се у јутарњем извештају, преноси Интерфакс Украјина.

Према подацима украјинског генералштаба, руска војска је током протеклог дана извела ракетно-ваздушни удар на територију Украјине, употребивши шест крстарећих ракета Калибр и 35 иранских ударних беспилотних летелица Шахед-136.
Снаге и средства Ваздухопловства уништиле су шест крстарећих ракета ‘Калибр’ и 31 јуришну беспилотну летелицу непријатеља“, наводи се у извештају.
Сведок је саопштио агенцији Ројтерс да је чуо експлозије и видео дим који се диже у близини Кијева.
Министарство одбране Русије: Одбијен напад 28 украјинских дронова на Крим

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руски удар на Кијев ракетама и дроновима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.