КиН: Брине нас што није формирана Заједница српских општина

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 21:14

КиН: Брине нас што није формирана Заједница српских општина

Председавајући Одбором за спољне послове Представничког дома у Вашингтону Томас Кин изјавио је вечерас да је то тело забринуто јер још увек нису испоштовани договорени споразуми, пре свега што није формирана Заједница српских општина. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Harnik Он је приликом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << представљања извештаја специјалног изасланика САД за Западни Балкан Габријела Ескобара у том телу, рекао да је Одбор забринут због дешавања у БиХ, али и због утицаја Кине и Русије на регион.
Истовремено, он је позвао обе стране да допринесу смиривању тензија, и истакао да САД морају да имају већу улогу у региону пре свега због чињенице што пет земаља чланица ЕУ нису признале КиМ.
Eskobar: Obaveza Prištine je da formira ZSO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак КиН: Брине нас што није формирана Заједница српских општина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.