Олга Даниловић због врућине предала меч првог кола турнира у Палерму

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 19:14

Олга Даниловић због врућине предала меч првог кола турнира у Палерму

Српска тенисерка Олга Даниловић предала је данас меч првог кола турнира у Палерму Рускињи Софији Ленсер, која је добила први сет са 6:3. Фото: Танјуг/Laurent Gillieron/Keystone via AP Српска тенисерка није имала снаге пред сам крај првог сета и на паузи између два сета одлучила је да преда меч >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << због врућине.
На турниру у Палерму ће своје учешће узети и Миа Ристић, која ће вечерас од 21 сати играти са Украјинком Дајаном Јастремском у првом колу турнира.
Alkaraz je osvojio Vimbldon, a lepa Marija njegovo srce: Ovo je devojka novog teniskog asa (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Олга Даниловић због врућине предала меч првог кола турнира у Палерму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.