Заспали сте са шминком? Одмах ујутру урадите ових пет ствари да умањите штету

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 18:00

Заспали сте са шминком? Одмах ујутру урадите ових пет ствари да умањите штету

То је велико – НЕ! Највећа грешка коју правимо када је наша кожа у питању. Фото: Pixabay/cuncon Надамо се да вам спавање са шминком није пракса јер је то једна од највећих грешака која и те како утиче на лепоту и блиставост нашег тена. Ипак, ако вам се повремено догоди, постоје начини >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на које можете да умањите штету.
Постоји тачно пет корака које треба да урадите чим се пробудите.
Први корак: Уклоните шминку Наравно, прво што морате да учините је да уклонити сву шминку. За то можете користити млеко за чишћење или средство за уклањање шминке. Можете чак користити природно уље попут маслиновог или дечијег уља – шта више одговара вашој кожи. Оперите лице.
Други корак: Тонирање коже Важно је да тонирате кожу и то је следећи идеалан корак након уклањања шминке. Користите тоник који не садржи алкохол. Ако имате ружину воду код куће, обавезно ју искористите. То ће вам помоћи да уклоните све трагове остатака шминке.
Трећи корак: Благи пилинг Следеће, пређите на благи пилинг коже лица. Тако ћете осигурати да се поре на вашој кожи очисте и све нечистоће темељно уклоне. Али запамтите, будите нежни према својој кожи.
Фото: Pixabay/bridgesward Четврти корак: Маска за лице Користите маску за лице како бисте нахранили своју кожу. Кад је кожа прошла све горе наведене кораке, заслужила је мало љубави и пажње. Добра маска ​​за лице нахраниће кожу. Маску можете направити и код куће.
Пети корак: Масажа Последње, али не и најмање битно – лепа, дуга масажа. За то можете нанети мало уља за лице и лагано благим кружним покретима прстију масирати пет до осам минут.
Putujete, a želite ljubimca nekome da poverite? Ovo su cene pansiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Заспали сте са шминком? Одмах ујутру урадите ових пет ствари да умањите штету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.