Русија додала Норвешку на листу непријатељских земаља

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 17:01

Русија додала Норвешку на листу непријатељских земаља

Влада Руске Федерације уврстила је данас Норвешку на листу држава које врше непријатељске радње против руских дипломатско-конзуларних представништава. Фото: Танјуг/AP Photo Овом одлуком Норвешкој је одређено ограничење од 27 људи које може да запосли у својим дипломатским представништвима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на територији Русије, наводи се саопштењу руске владе.
У мају 2021. године, ограничења су уведена за дипломатска представништва САД и Чешке, а у јулу 2022. године за дипломатска представништва Грчке, Данске, Словеније, Хрватске и Словачке.
„Листа коју је влада одобрила није коначна и, имајући у виду текуће непријатељске акције страних држава усмерене против руских мисија у иностранству, може бити проширена“, наводи се у саопштењу.
Rusija pojačala napade na ukrajinsku poljoprivrednu infrastrukturu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија додала Норвешку на листу непријатељских земаља се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.