Без добитника на Пауербол џекпоту, у среду ће износити милијарду долара

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 14:43

Без добитника на Пауербол џекпоту, у среду ће износити милијарду долара

Амерички Пауербол џекпот порастао је на око милијарду долара, након што није било добитног листића у најновијем извлачењу, пренео је АП. Фото: Танјуг/AP Photo/Nick Ingram У понедељак није било добитника, а изашле су беле куглице под бројем 5, 8, 9, 17, 41 и црвена 21.
Џекпот је био процењен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на 900 милиона долара.
Нови џекпот за извлачење у среду би могао да буде седми највећи у историји САД и трећи највећи за Пауербол.
Потенцијалан добитник има шансу да му се годишње исплаћује одређене суме док се не дође до милијарду долара, или да моментално узме 516,8 милиона долара, али не рачунајући порез. Три особе су у понедељак добиле два милиона долара, након што су погодила свих пет бројева, плус пауерплеј, саопштили су званичници лутрије.
„Утешни“ добитни тикети купљени су у Арканзасу, Џорџији и Тексасу.
Петоро добитника освојило је милион долара пошто су погодили свих пет бројева.
Тикети су купљени у Конектикату, Флориди, Кентакију, Њујорку и Пенсилванији.
Шансе за добитак на Пауербол џекпоту су један према 292,2 милиона, а највећи Пауербол џекпот икада био је 2,04 милијарди долара прошлог новембра. Последњи пут када је неко добио Пауербол џекпот био је 19. април и добитник је тада инкасирао око 253 милиона долара, а од тада је било 38 извлачења без добитника.
Џекпот ће расти док неко не погоди све бројеве.
Sud u Rumuniji produžio kućni pritvor optuženom influenseru Endruu Tejtu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Без добитника на Пауербол џекпоту, у среду ће износити милијарду долара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.