Настављају се радови на Булевару ослобођења – реконструкција тече по плану (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 14:40

Настављају се радови на Булевару ослобођења – реконструкција тече по плану (ВИДЕО)

Реконструкција Булевара ослобођења је у пуном јеку, а након приласка Мосту слободе, раде се делови Булевара у близини железничке станице.
У четвртак, 3. августа, на снагу ступа нова привремена измена режима саобраћаја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Булевару ослобођења. Десна коловозна трака, гледано у смеру ка Железничкој станици, на деоници од Улице Павла Папа до Булевара краља Петра I, биће затворена за саобраћај због радова на поправци коловозне конструкције.
Привремена забрана ће важити и у зони раскрснице Булевара ослобођења и Улице Павла Папа.У току трајања радова саобраћај ће се одвијати двосмерно у супротној коловозној траци, уз ограничење брзине на 30km/h.
Привремена измена режима саобраћаја на деоницама од Јеврејске улице до Улице Павла Папа и од Улице Павла Папа до Булевара краља Петра I, важи до 10. августа.
Молимо суграђане за стрпљење и разумевање док трају радови.
Фото: Градске инфо Popravljaju se oštećenja od olujnog nevremena na studentskim domovima u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Настављају се радови на Булевару ослобођења – реконструкција тече по плану (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.