Суд у Румунији продужио кућни притвор оптуженом инфлуенсеру Ендруу Тејту

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 14:27

Суд у Румунији продужио кућни притвор оптуженом инфлуенсеру Ендруу Тејту

Суд у главном граду Румуније данас је за још 30 дана продужи куц́ни притвор Ендруу Тејту, утицајном инфлуенсеру на друштвеним мрежама који је оптужен за силовање, трговину људима и формирање криминалне групе за сексуално искоришћавање жена. Фото: Танјуг/AP Photo/Andreea Alexandru Одлука >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << суда у Букурешту донета је месец дана након што су тужиоци званично подигли оптужницу против 36-годишње звезде друштвених мрежа, као и против његовог брата Тристана и две Румунке који су оптужени у истом случају, преноси АП.
Сво четворо оптужених, ухапшених крајем децембра 2022. године у близини Букурешта, негирали су оптужбе, а остаће у кућном притвору још 30 дана.
Обративши се у понедељак новинарима испред зграде суда, Тејт је рекао да се „морални лук универзума коначно савија ка правди“.
„Мој брат и ја смо изузетно отпорни људи. На крају ће правда бити задовољена. Осећамо да ће ствари на крају функционисати савршено, а до тада ћемо пратити судски процес“, рекао је он. Браћа Тејт, двојни држављани Велике Британије и САД, вероватно ће се жалити на данашњу одлуку суда у Букурешту о продужењу притвора.
Тејтови су се већ жалили на судску одлуку и 6. јула су изгубили у жалбеном поступку, али пре тога, након тромесечног притвора у Букурешту, браћа Тејт су 31. марта добила у жалбеном поступку након чега им је одобрен кућни притвор.
Amerikanac, koji je bez dozvole ušao u Severnu Koreju, najverovatnije vojnik

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Суд у Румунији продужио кућни притвор оптуженом инфлуенсеру Ендруу Тејту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.