У току саслушање дечака који је починио масакр у школи, сведочи у поступку против свог оца

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 13:13

У току саслушање дечака који је починио масакр у школи, сведочи у поступку против свог оца

Дечак К.К. који је починио масовно убиство у Основној школи „Владислав Рибникар“, данас у Вишем јавном тужилаштву у Београду сведочи у поступку против свог оца, сазнаје Танјуг. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић Он се испитује у својству сведока у поступку који се води против његовог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << оца, Владимира К. осумњиченог да је починио кривично дело тешко дело против опште сигурности.
Владимир К. се налази у притвору од хапшења 3. маја, истог дана када је К.К. у школи убио девет ученика и радника обезбеђења.
Sprečen pokušaj krijumčarenja opreme koja se koristi u veterinarskoj hirurgiji – procenjena vrednost 54.000 evra (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У току саслушање дечака који је починио масакр у школи, сведочи у поступку против свог оца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.