Еквадорски фудбалер Моизес Каиседо жели да напусти Брајтон

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 12:30

Еквадорски фудбалер Моизес Каиседо жели да напусти Брајтон

Фудбалер Брајтона и еквадорски репрезентативац Моизес Каиседо саопштио је да жели да напусти енглески клуб, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Brynn Anderson Каиседо је почетком године био на прагу преласка у Арсенал, али представници два клуба нису успели да се договоре >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у вези обештећења за еквадорског фудбалера.
Интересовање за Каиседа је показао Челси, који је послао неколико понуда, али руководство Брајтона није пристало да прода Еквадорца. Британски медији подсећају да су челници Брајтона обећали Каиседу да ће му омогућити трансфер у летњем прелазном року.
Челси је наводно понудио за еквадорског репрезентативца 80 милиона фунти, али Брајтон не жели да прода Каиседа за мање од 100 милиона фунти. Каиседо (21) је члан Брајтона од 2021. године, а прошле сезоне је одиграо 53 меча за енглески клуб у свим такмичењима и постигао је два гола. За репрезентацију Еквадора три пута се уписао у листу стрелаца на 32 утакмице.
Konors: Nikada nisam rekao da Federer i Nadal nisu sjajni igrači

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Еквадорски фудбалер Моизес Каиседо жели да напусти Брајтон се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.