На Прешеву и Градини данас се чека око пола сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 12:27

На Прешеву и Градини данас се чека око пола сата

Према последњим подацима Управе граничне полиције на граничним прелазима са Бугарском и Северном Македониом, на Градини и Прешеву нема дужих задржавања од 30 минута. Фото: Танјуг/Министарство саобраћаја и инфраструктуре/Ђорђе Крстић АМС С је саопштио да на тим прелазима треба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << очекивати таласе са већим бројем возила који могу условљавати повремено дужа задржавања на излазу из земље.
Са Мађарском највећи прилив возила је на Хоргошу где се међузона брзо попуни па је боље као алтернативу користити мање алтернативне прелазе који раде од 7.00 до 19.00 часова.
АМС С подсећа да су и за данас најављене високе дневне температуре и да треба избегавати путовање у најтоплијем делу дана.
Како сазнају од ЈП „Путеви Србије“, на деоници Краљево – државна граница са Црном Гором, деоница Рибариће – Мехов Крш, обустава саобраћаја због асфалтерских радова биће на снази од 8 до 12 и од 13 до 17 часова. Алтернативни путни правац је: Нови Пазар – Пазариште – Тутин – Мехов Крш – државна граница са Црном Гором.
У периоду од 7 до 17 часова, изводиће се радови на машинском крпљењу коловоза на делу ауто-пута између петља Ковиљ и петље Бешка, у смеру ка Бешкој. За саобраћај ће бити затворена возна и зауставна саобраћајна трака.
У току је обустава саобраћаја на деоници Ћуприја- Деспотовац у месту Ћуприја, због радова на појачаном одржавању коловоза и трајаће до 20. јула.
До краја месеца на старом путу Инђија – Стара Пазова биће на снази обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији коловза. Алтернативни правац је Инђија- Путинци и Путинци- Стара Пазова.
Izmene u saobraćaju zbog planiranih radova na putevima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Прешеву и Градини данас се чека око пола сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.