Данас мало свежије, понегде са локалним пљусковима, до 32 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 21:01

Данас мало свежије, понегде са локалним пљусковима, до 32 степена

У Србији ће данас бити мало свежије – ујутро и пре подне променљиво облачно, понегде са краткотрајном кишом и локалним пљуском са грмљавином, док ће средином дана и по подне доћи до разведравања. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Ветар слаб и умерен северозападни, по подне у скретању >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на јужни и југоисточни.
Најнижа температура од 15 до 19 °Ц, највиша од 28 до 32 °Ц, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
И у Београду ће бити мало свежије. Пре подне ће бити променљиво облачно, а краткотрајна киша или локални пљусак очекују се ујутро.
Од средине дана почиње разведравање. Ветар слаб до умерен северозападни, по подне у скретању на југоисточни.
Најнижа температура око 19 °Ц, највиша око 28 °Ц.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у четвртак и петак бити претежно сунчано и осетно топлије са максималним температурама од 34 до 38 °Ц.
За викенд се очекује захлађење за 10 до 15 степени, у суботу у свим крајевима местимично с кишом, пљусковима, грмљавином и локално обилним падавинама, а у недељу ујутро и пре подне на истоку и југу још понегде са краткотрајном кишом или пљуском.
У недељу увече на северу и западу, а током ноћи ка понедељку и у осталим крајевима, доћи ће до новог пролазног наоблачења са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.
Затим претежно сунчано, а од уторка се очекује и мањи пораст температуре.
Vučić na oproštajnom prijemu u čast Čen Bo: Iskrene prijatelje ispraćamo sa setom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас мало свежије, понегде са локалним пљусковима, до 32 степена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.