Петрушев потписао за Филаделфију

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 17:03

Петрушев потписао за Филаделфију

Српски кошаркаш Филип Петрушев (23) наставља каријеру у НБА лиги, пошто је данас потписао уговор са челницима Филаделфије, потврдио је председник кошаркашких операција Филаделфије Дерил Мори. Фото: АБА лига/ Драгана Стјепановић Филаделфија је клуб који је својевремено изабрао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Петрушева на драфту, као 50. пика 2021. године. Мори је данас саопштио је да је потписан уговор са српским кошаркашем, али финансијски детаљи и дужина уговора нису објављени.
Петрушев је прошле сезоне играо за Црвену звезду, а за уговор у Филаделфији се изборио запаженим партијама у Евролиги, као и добрим играма у Летњој НБА лиги где је оставио одличан утисак.
Evroliga sutra objavljuje kompletan raspored utakmica za sledeću sezonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петрушев потписао за Филаделфију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.